Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

<<4 απλά βήματα για να Κ Ο Ψ Ε Τ Ε το τσιγάρο!!!>>

Βήμα πρώτο: Απαλλαγείτε από το έτερόν σας ήμισυ ειδικά αν είστε παντρεμένος ή έχετε μακροχρόνια σχέση.
Γάμος ή μακροχρόνια σχέση και κόψιμο του τσιγάρου είναι έννοιες αντιφατικές.
Αφού περάσει ικανός χρόνος συνηθίσετε την


καινούρια σας ζωή και το μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα μπορείτε να περάσετε στο δεύτερο βήμα.
Βήμα δεύτερο: Απαλλαγείτε από το αλκοόλ. Έχοντας απαλλαγεί από τις καθημερινές τριβές που προκαλεί η έγγαμη ή η μακροχρόνια σχέση δεν έχετε κάτι δυσάρεστο για να ξεχάσετε και επομένως σαν είναι περιττό και το αλκοόλ.
Μόλις φθάσετε στο σημείο να βλέπετε τους φίλους σας να πίνουν μέχρι σκασμού χωρίς αυτό να σας προκαλεί να τους ακολουθήσετε στο ξεσάλωμα μπορείτε να περάσετε στο τρίτο βήμα.
Βήμα τρίτο: Κόψτε το τσιγάρο. Αν είστε μανιώδης καπνιστής μπορείτε, χωρίς παρεξήγηση, να υποβοηθήσετε την απόφαση σας με κάποια φαρμακευτική αγωγή, βελονισμό κλπ.
Έχετε φθάσει στο σημείο της πλήρους αποτοξίνωσης, δηλαδή τελειώνετε το φαγητό σας ή το σεξ χωρίς να έχετε την επιθυμία να καπνίσετε?
Τώρα είστε έτοιμοι να περάσετε στο τελευταίο και κρίσιμο τέταρτο βήμα.
Βήμα τέταρτο: Έχοντας χωρίσει, κόψει το αλκοόλ και το τσιγάρο δεν μένει παρά να κόψετε και το σεξ γιατί τι νόημα έχει το σεξ αν δεν έχεις πιει δυο ποτηράκια προηγουμένως και δεν απολαύσεις ένα σέρτικο τσιγάρο αμέσως μετά.
Αφού λοιπόν τα καταφέρετε να κόψετε και το σεξ τότε θα έχετε αποδεσμευτεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη εξάρτηση και ως εκ τούτου μπορείτε…
Να βρείτε ένα καλό γραφείο τελετών, να αγοράστε ένα όμορφο φέρετρο, να μπείτε μέσα και να περιμένετε τον Αρχάγγελο να σας οδηγήσει στις αιώνιες Μονές ένθα “απέδρα πάσα οδύνη, λύπη και στεναγμός” και λοιπές …εξαρτήσεις.
Υ.Γ 1: Μην αμελήσετε περιμένοντας τον Αρχάγγελο να ανάψετε ένα τσιγαράκι για να είναι η τελευταία γήινη απόλαυση που θα θυμάστε.
Την οφείλετε άλλωστε στον εαυτό σας που τόσο τον ταλαιπωρήσατε για να απαλλαγεί από τις εξαρτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου